torsdag den 9. februar 2012

Skinny girl

Åh når jeg ser på de her billeder af ekstremt tynde piger, får jeg en klump i halsen. Hvor er det forfærdeligt at nogen har det så slemt, at de er endt sådan. Jeg har lyst til at råbe til dem, at de er smukke som de var, men hvad hjælper det. For jeg er jo heller ikke selv tilfreds med min krop, tror jeg ikke nogen teenage piger er. Og hvis nogen siger til en, at man er smuk som man er, lytter man ikke til deres ord.
Men det er klart, unge teenage piger har et kæmpe præs på, de ser alle de smukke unge modeller i bladene. Problemmet er også bare at ikke engang modellerne ser sådan ud, for det er photoshot der har været inde og trylle. De unge drenge sætter en høj standart pga. de bliver manipuleret af alle modellerne og kendte hoveder. Men har i tænkt over, at kun kendte folk med mange penge, kan se så ekstremt godt ud? Nok ikke bare et tilfælde, de kendte for de dyreste produkter, de dyreste make-up artister, de dyreste frisør, de dyreste og bedste af alt! ingen normale mennesker kan se sådan ud.
Selvom man prøver at sige til sig selv at pigen i modebladet har fået en dyr krismaling på og en ordentlig omgang photoshoot, siger ens underbevisthed at gud hvor er hun dog smuk selvom.
Jeg tror et eller andet sted at hvis ikke mænd fantes, så ville mange flere teenage piger have det meget bedre med dem selv, for det er jo dem som vi vil imponere. Jeg ved ikke.. Hvad syntes i om hele den her manipulation omkring skønhed osv?.
13 kommentarer:

 1. Jo jeg synes helt klart vi skal følge hinanden og jeg følger dig nu :-)

  SvarSlet
 2. Hej, fed blog, er nu fast læser og håber også du vil blive på mig Lifeasanne-sofie.blogspot.com
  Knus fra Anne-Sofie :)

  SvarSlet
 3. Jeg er enig i delvis alle de ting du skriver. Jeg tror faktisk mere og mere, at grunden til at vi søger perfektion hvad angår vores krop er fordi vi gerne vil imponere kvinder. Kvinder nu til dags konkurrere mod hinanden. Jeg har tabt mig 11 kg. og mangler kun 4,5 kg og så er jeg færdig. Jeg gør det udelukkende pga. af mig selv og sådan som jeg så ud, mit selvværd var ikke godt og jeg har fået det langt bedre. Men jeg ved da også at jeg selv synes det er fedt når mine veninder synes det er fedt, at jeg har tabt mig og at de synes jeg er blevet pæn. Med min kæreste er det bare en bonus, at han siger han er vild med min krop :) Godt indlæg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt se hvad du mener, for piger konkurrere meget med hinanden, og man bliver da også glad for ens veninder syntes man er køn, og det er også der jeg svinger meget om omkring min holdning angående om det er pga. af mænd..
   Mange tak:)

   Slet
 4. Puha, det er nogle ubehagelige billeder, men det er jo virkeligheden, eller hvad man siger. Jeg er enig i det du siger med presset osv og forstår godt, at du gerne ville kunne have stoppet det!
  Godt og tankevækkende indlæg!

  www.pef3.blogspot.com
  Følger dig allerede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg kan næsten ikke forstå hvordan det er muligt at kunne leve når man er så tynd!.
   Og mange tak!:)

   Slet
 5. Tak for kommentaren på min blog! Jeg følger dig nu, så håber også du ville følge mig :)

  SvarSlet
 6. Fed blog :D.
  tjek evt. vores blog + vores give away.
  kristinaogmelaniesverden.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Danke schön! og jeg tager mig en kigger:)

   Slet
 7. Hvor er det fedt, at du tager fat i tabuer inde for modeverdenen - for alt for underernærede piger er naturligvis et enormt problem, som der burde blive sat meget mere fokus på!

  Skøn blog du har dig - er blevet fast læser.

  Kig forbi min, hvis du har lyst

  //Signe - www.betweenowlsandshoes.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg syntes at det er så ekstremt ærligt at skøndheden er blevet det uopnåelige og jeg frygter det kun bliver værre og værre..
   Mange 1000 tak! Kan ikke lade være med at smile over de søde ord du har skrevet til mig:)
   Selvfølgelig vil jeg det.

   Radiate love - Camilla

   Slet