torsdag den 23. februar 2012


Fortiden har jeg været utrolig glad, ikke pga. noget specialt, det har jeg bare. Trods at jeg har været utrolig stresset pga. skolen. Der er så meget jeg skal nå! alle de lektier der bomber mig!, jeg har virkelig ikke haft tid til dem eller overskud. Også bare tanken om at om lidt over 2 måneder får jeg læse ferie også er det snart godbye til folkeskolen. Jeg tror det kommer til at gå sindsygt stærkt! og før jeg når at se mig om så går jeg på efterskole.
Nå men nu hvor jeg kommer ind på efterskole, så vil jeg gerne snakke lidt om det at kæmpe for sine drømme.
Jeg har mange gange stået der hvor jeg bare haft lyst til at give op. Både fordi jeg har haft følt, at jeg ikke har kunne finde ud af det og så fordi jeg har måske syntes det var røv sygt!, men man må bare igennem det, som mit eget moto hedder: "jeg kan ikke lide det, men kæmp for i enden er lykken"
Jeg har et arbejde som der hænger mig langt ud af halsen! det er utrolig fysisk hårdt og arbejds forholdene er slet ikke iorden. Men jeg bliver nødtil at blive der pga. jeg skal bruge pengene til efterskole for ellers kan jeg ikke komme afsted. Jeg har arbejdet der i over 1 år indtil videre og mangler 5-6 måneder endnu og det glæder mig så utrolig meget til min sidste dag på arbejde!
Men aldrig giv op! for i enden er lykken. læs sætningen igen også lad den gentage sig hvergang du får lyst til at give op.

Radiate love - Camilla.

2 kommentarer:

  1. Fedt citat! -Og fed blog ;-) Jeg følger dig nu, måske du vil gengælde?

    SvarSlet